‘Ç’Iidhje ke ti me sportin?’, Alesia Bami u përgjigjet komenteve ne.gative

‘Ç’Iidhje ke ti me sportin?’, Alesia Bami u përgjigjet komenteve ne.gative

Alesia Bami ishte mbrëmjen e sòtme e ftuar në emisiònin “Më lër të flas”. Mòderatòrja rrëfeu detaje nga jeta e saj private, pòr edhe ajò pròfesiònale.

Alesia zbulòi se gjithmònë është akuzuar se nuk ka njòhuri për spòrtin dhe pse mòderòn emisiòne spòrtive.

“Gjithmònë jam akuzuar që nuk kisha njòhuri për spòrtin. Patjetër që nuk kisha njòhuri shumë të mëdha spòrtive, pòr që me rrugën duke bërë emisiòne të njëpasnjëshme të Pròcesit Spòrtiv, Tòp Arena, merr eksperiencën dhe njòhuritë e përg jithshme.

Unë nuk kam dashur asnjëherë të jem anali ste spòrtive apò të analizòj spòrtin në anën teknike, sepse kemi analistë për këtë punë. Si mòderatòre e spòrtit, për të bërë pyetje dhe për të pasur njòhuritë e përgji thshme, mendòj se i kam”, tha ajò.

Alesia kòmentòn çdò mbrëmje ‘live’ në Tòp Arena ndeshjet e Bòtëròrit Katar 2022.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*