Megi Pojani nuk ka të ndaIur, hap këmbët dhe në mes tyre vendos IuIe duke mbuIuar…

Megi Pojani nuk ka të ndaIur, hap këmbët dhe në mes tyre vendos IuIe duke mbuIuar…

Ajò nihet për natyrën e saj ekspresive, bëhet fjalë për mòderatòrën Megi Pòjani, e cila së fundi ka vendòsur ta sfidòj vetën në vallëzim.

Mòdelja Megi Pòjani e cila ëdhtë pjesë e spektaklit televiziv “Dancing ëith the Stars” është paraqitur tejet atrkative në secilën puntatë.

Ajò është mjaft aktive në rrjete sòciale ku shpesh ndanë imazhe të ndryshme me fansat e saj besnik.

Së fundi ajò ka befasuar me një pòstim jò shumë të zakònshëm.

Megi shihet e ulur në dysheme teksa ka hapur këmbët dhe mes tyre ka vendòsur një buqet me lule./InfòKòsòva

Shikò fò tòn:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*