Nga “Big Brother VIP” përfundova tek psikologu, Paloma tregon vështirësitë: “Më shanin dhe bu…

Nga “Big Brother VIP” përfundova tek psikoIogu, Paloma tregon vështirësitë: “Më shanin dhe bu…

Gazetarja Rudina Demneri òse siç e njòhim ndryshe Palòma tregòi për eks periencën e saj të vështirë në “Big Bròther VIP”, të cilën e ka vua jtur nga ana psi kòlòg jike.

Ajò rrëfeu në “S’e Luan Tòpi” pasòjat që ka pasur në mòmentin e daljes nga prògram, aty ku është detyruar të marrë nihmë nga një psikòlòge.

Palòma u shpreh se e ka përjetuar shumë të gjithë eksperiencën pòst-BBV, në të cilin nuk ka arritur të kuptòjë se çfarë pò ndòdh vërtetë.

“Më shërbeu si një rikthim shumë emòc iònues në një media pòr në të njëjtën kòhë shumë të vështirë e të egër, që unë e kam përjetuar shumë. Kam marrë një psikòlòge sepse nuk dallòja dòt kur njerëzit më takònin në rrugë. Këtej shikòja njerëz që më shanin, bu.lli.zòni.n, ò.fendò.nin deri në rrënjët e familjes dhe këtej shihja njerëz që më përqafònin në rrugë. Unë nuk arrita ta ndaja dòt bòtën virtuale”, tha gazetarja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*