Rezart Veleshnja e thotë troç: Do doja një nate ne krevat me v…

Rezart Veleshnja e thotë troç: Do doja një nate ne krevat me v…

Rezart Veleshnja ishte së fundmi i ftuar në emisiònin “Tòp Arena” ku gjatë intervistës nuk u kursye për asgjë dhe fòli shumë tròç.

“Thuaj vajzën VIP shqiptare që dò dòje të kishe një skenë er.òti.ke”, i tha Alesia Bami.

“Pò pse er òti.ke? Sa të pòshtër, të çòjnë deri te burimi dhe nuk të japin ujë.

Bëje p r .ò.graf.ike, çòje deri në fund”, u përgjigj Veleshaj, teksa pa hezituar aspak tha emrin e mòdeles Vildane Zenelin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*